Η εταιρεία Π.ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ – Η.ΦΑΣΟΥΡΑΚΗΣ Ε.Π.Ε. () δραστηριοποιείται στο χώρο των υλικών συσκευασίας από το 2001.
Με τη βιομηχανική συσκευασία των big-bags ή μεγάσακων εξυπηρετούμε πανελλαδικώς βιομηχανικές, μεταλλευτικές μονάδες, ορυχεία, μονάδες παραγωγής κονιαμάτων, τροφίμων, ασβεστοποιίες, εμπόρους οικοδομικών υλικών και γενικώς όπου χρειάζεται συσκευασία χύδην προϊόντος.
Οι επιτυχία μας στηρίζεται στην πολύχρονη απασχόληση με τις τεχνικές ανάγκες των πελατών μας.
Παράλληλα προϊόντα συμπληρώνουν αυτές τις ανάγκες όπως stretch film χειρός, σακούλες πολυαιθυ-λενίου αδρανών και ασβεστοπολτού και αερόσακοι προστασίας φορτιών κατά την μεταφορά τους, χερσαία ή θαλάσσια.

Την τελευταία δεκαετία παρατηρώντας την αυξημένη ζήτηση επαναχρησιμοποιήσιμης τσαντούλας η εταιρεία μας επεκτάθηκε στον τομέα της. Τσάντες από ποικίλα υφάσματα και για ποικίλες χρήσεις και κυρίως για χρήση καθημερινών αγορών καθώς του χρόνου η απλή πλαστική σακούλα των super markets θα χρεώνεται. Είναι λογικό λοιπόν να στραφούμε ως καταναλωτές σε κάτι επαναχρησιμοποιήσιμο, ανθεκτικότερο και εν τέλει πιο όμορφο.

Βρισκόμαστε στην διάθεση σας να συζητήσουμε μαζί σας και να λύσουμε όποια απορία σας σχετικά με το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.